Onze Diensten | Spuitwerk

Beschadigde wagen, tweedehands auto in de foute kleur of lakschade? Het lakken van de auto is de gemakkelijkste, snelste en goedkoopste weg naar een nieuwe auto. Bij Carrosserie Cincar worden de herstelling, herspuiten en het lakken van de auto op elkaar afgestemd en vlot na elkaar uitgevoerd. Wij gebruiken enkel milieuvriendelijke, water gedragen autoverf. Voor het herspuiten van de wagen controleren we de precieze kleurcode van uw wagen met een spectrometer.

Onze spuitcabine is het kloppend hart van de werkplaats. Smetteloos spuitwerk op de auto vraagt jarenlange expertise. Om het perfecte spuitwerk op uw auto te bekomen, werken we uitsluitend met de kwaliteitsautolakken van Sikkens. In onze verfkamer beschikken wij over de nieuwste software om de precieze kleurcode van uw auto te bepalen zodat we de auto kunnen lakken in de exacte kleur die jij wilt.

Wij werken ook met een energievriendelijke infraroodstraler. Dankzij deze infraroodlampen droogt het spuitwerk op je auto veel vlugger. Wat dus een snellere service oplevert.