Onze Diensten | Polieren

Bij ons kunt u terecht voor lakcorrecties door middel van polieren of polijsten.

Het is vanzelfsprekend belangrijk om uw auto altijd schoon te houden. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Een ongelukje zit in een klein hoekje en daardoor kan het ook met uw auto zomaar gebeuren dat er aan de buitenkant beschadiging ontstaat. Bij het polieren ofwel polijsten van de auto wordt de volledige buitenkant van uw voertuig namelijk schoongemaakt.

Bij het polieren van een auto is de prijs natuurlijk belangrijk. Voordat we het daar over gaan hebben, kijken we echter eerst naar wat het polieren van een auto nu precies inhoudt. Zoals gezegd gaat het om het volledig schoonmaken van de buitenkant van uw auto.

Het gaat om een nauwkeurig en intensief werk waarbij bepaalde krassen en kleine beschadigingen verwijderd kunnen worden. Het gaat voornamelijk om kleine en lakdefecten, bijvoorbeeld krassen die door de carwash zijn ontstaan. Krassen die bijvoorbeeld ontstaan door een andere wagen of doordat er met een sleutel of ander metaal voorwerk in de lak is gekrast, gaan niet weg door deze behandeling.